Politica prinvind prelucrarea datelor cu caracter personal

SC XCentrum Auto SRL in calitate de proprietar al www.xcentrum.ro respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de programari online. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC XCentrum Auto SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care ne sunt furnizate de clientii nostri.

Scopul colectarii datelor

Scopul colectarii datelor este de confirmare si procesare a comenzilor sau programarilor si de stocare a inregistrarilor video efectuate in cadrul operatiunilor de ITP. Pentru a putea procesa comenzile avem nevoie de nume, adresa de facturare si un numar de telefon valid. Utilizam aceste informatii pentru a procesa comanda si a va putea contacta daca este necesar. De asemenea, colectarea datelor se poate face pentru: reclama, marketing si publicitate, statistici proprii, pentru sondaje de produs, precum si pentru servicii de comunicatii electronice. Inregistrarile video trebuie sa le efectuam si sa le stocam pentru desfasurarea procedurilor standard in vederea realizarii ITP-ului si a le pune la dispozitie personalului autorizat R.A.R.

Transmiterea datelor personale sau inregistrarile video unor autoritati sau institutii de stat se va face numai in cazul in care suntem obligati la aceasta conform legislatiei romane in vigoare. Personalul XCentrum Auto este obligat sa respecte confidentialitatea datelor dumneavoastra.

Parte responsabila

Parte responsabila, in sensul legii protectiei datelor personale, este XCentrum Auto SRL, cu sediul in Cisnădie, Str. Șelimbărului 173, 555300, Sibiu, România, jud. Sibiu.

Utilizarea datelor cu caracter personal

SC XCentrum Auto SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.xcentrum.ro se angajaza sa nu transmita inregistrarile video si datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei, respectiv sa le puna la dispozitie angajatilor RAR (aici facem referire la inregistrarile cu autovehiculele clientilor).

SC XCentrum Auto SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele de contact ale clientilor unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site sau de inregistrarile video, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Prin accesarea site-ului sau prin prezentarea autovehiculelor pentru realizarea ITP-ului, clientul declara ca este de acord cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal sau inregistrarile video si ca este in cunostinta de cauza, ca se bucura de drepturile prevazute de Legea nr 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Prin completarea datelor personale in formularele de inscriere, clientii/utilizatorii declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date XCentrum si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

Pe baza unei cereri transmise catre adresa office@xcentrum.ro, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

Modalitatea de exercitare a drepturilor utilizatorilor enumerate mai sus este prin e-mail, la adresa office@xcentrum.ro sau orice alta adresa apartinand societatii.

Utilizarea cookie-urilor

Un "Internet Cookie" (termen cunoscut si ca "browser cookie" sau "HTTP cookie" sau "cookie" ) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet "pasiv" (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driveul utilizatorului). Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si nu identifica personal utilizatorii de internet. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor.

De asemenea, retele terte de publicitate online care isi desfasoara promotii pe site-ul nostru pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele vizitatorilor. Un exemplu de astfel de retea terta este Google care poate folosi cookie-uri pentru a afisa ulterior publicitate online pe baza vizitelor anterioare pe acest site.

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu vei mai primi publicitate online - ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele, evidentiate prin comportamentul de navigare.